luni, 5 decembrie 2016

Westbrook-5 triple-double consecutiv și 10 în sezon

  După o serie de 3 înfrângeri, Oklahoma City Thunder a obținut aseară în fața celor de la New Orleans Pelicans  a cincea victorie consecutivă cu scorul de 101-92. Meciul din propria arenă a fost unul facil pentru Thunder, care au dominat disputa încă din primele minute.
 Starul NBA Russel Westbrook a fost peste tot pe teren, iar cu cele 28 de puncte marcate, 17 recuperări și 12 pase decisive a reușit al cincilea triple-double consecutiv și al zecelea al sezonului.
  De partea cealaltă, New Orleans pare că nu se regăsește acest sezon. Cele 37 de puncte reușite aseară de marcatorul partidei Anthony Davis nu au fost suficiente echipei sale pentru a obține victoria.
  Jocul mai puțin reușit al pelicanilor, care se pare că se bazează mai mult decât trebuie pe jocul lui Davis, a fost cauzat și de o defesnivă perfectă a celor din Oklahoma. Aceștia din urmă au reușit să-și țină adversarii la un procentaj al aruncărilor de două puncte de numai 36,7 %.
   Pentru Thunder urmează mâine o deplasare în Conferința de Est, pentru meciul cu Atlanta Hawks-perdanta din etapa trecută cu Toronto, în timp ce New Orleans vor primi tot mâine vizita colegilor din Divizia de Sud-Vest, Memphis Grizzlies, care întâmpină ceva probleme de lot

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu