vineri, 9 decembrie 2016

Urșii din Memphis supraviețuiesc din nou

   În ciuda numeroaselor accidentări din ultima vreme, Memphis Grizzlies continuă perioada bună pe care o traversează cu 5 victorii consecutive, ultima fiind obținută aseară în FedEx Forum, 88-86, împotriva celor de la Portland Trailblazers.  
   Într-o partidă cu multe greșeli de ambele părți și puține puncte marcate, Portland s-au aflat la conducere o bună perioadă a jocului. Însă, cu un Marc Gasol în zi de meci mare, Urșii din Memphis au avut o prestație perfecta în ultimele două minute ale partidei, pe care au câștigat-o cu cele două libere marcate de Toney Douglas la scorul de 86-86, cu 0,5 secunde rămase din timpul de joc.
   Cel mai bun marcator a fost Marc Gasol cu 36 de puncte marcate iar omul meciului poate fi considerat coechipierul său, Toney Douglas, care a marcat ultimele 6 puncte ale partidei din totalul său de 11.
    De partea cealaltă, CJ McCollum a fost cel mai bun marcator de la Portland cu 24 de puncte, urmat de Damian Lillard cu 19 și Evan Turner cu 15 puncte și 10 recuperări.

   Etapa următoare Memphis vor avea o deplasare foarte dificilă în Oakland, la ocupanta primului loc în Conferința de Vest, Golden State Warriors iar Portland vor juca la rândul lor tot în deplasare însă vor merge în Est pentru meciul cu Indiana Pacers.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu