sâmbătă, 3 decembrie 2016

Steve Kerr a fumat marijuana

  Antrenorul echipei Golden State Warriors, Steve Kerr, a recunoscut vineri că recent a fumat marijuana pentru tratarea durerilor cronice de spate. El și-a justificat gestul ca pe o alternativă curativă în defavoarea Vicodinului, un analgezic care se prescrie foarte des sportivilor din NBA pentru durerile medii și severe.             
  În altă ordine de idei, Steve Kerr este în asentimentul autorităţile americane care, în ultimele luni, s-au arătat foarte îngrijorate de supra-prescrierea opioidelor și care „sunt în esență heroină legală” – așa cum le-a numit Lewis Nelson, important membru al unei comisiei naționale desemnate să reevalueze riscurile medicamentelor.
  Deși consumul de marijuana este permis în California, statul rezidential al lui Kerr, declarația lui ar putea să atragă mai multă publicitate negativă și, nu în ultimul rând, atenția forului disciplinar NBA. Regulamentul ligii profesioniste prevede că teste antidoping se pot face și antrenorilor, însă numai o data pe sezon, în perioada cantonamentului din pre-sezon. În cazul jucătorilor, consumul de marijuana poate atrage sancțiuni începând cu a treia recidivă.
  Steve Kerr suferă de dureri cronice de spate de doi ani, iar în prima jumătate a sezonul 2015-2016 antrenorul celor de la Golden State Warriors a absentat din cauza acestor dureri severe.
Sursa: www.nba.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu