vineri, 16 decembrie 2016

Spurs rămân cei mai buni în deplasare

  San Antonio Spurs continua să rămână cea mai bună echipă în deplasare din acest sezon (14-1) și după partida câștigată cu Phoenix Suns, 107-92.
 Cu o zi în plus de odihnă în ultimele trei zile, cei de la Suns au impus un ritm exploziv căruia Spurs i-a făcut față onorabil, iar după 3 sferturi de joc, scorul a fost strâns, 71-74 pentru oaspeți.
  În sfertul 4, Gasol, Aldridge și Leonard au ridicat foarte mult nivelul de joc al celor din San Antonio, iar gazdele din Phoenix nu i-au găsit un răspuns pe măsură.
  Kawhi Leonard a fost din nou omul meciului cu un double-double la capitolul punctelor marcate (18) și al recuperărilor (10). De la Spurs, Pau Gasol a marcat aseară 18 puncte iar LaMarcus Aldridge a avut 14.
  De la gazed cei mai buni marcatori au fost Davin Booker și Eric Bledsoe cu 17 respectiv 14 puncte marcate.
  La începutul partidei din Talking Stick Resort Arena s-a ținut un moment de reculegere în memoria foarte-îndrăgitului reporter NBA Craig Seger, care s-a stins ieri după o luptă inegală cu cancerul.

  San Antonio Spurs va juca partida următoare peste 3 zile, acasă, cu New Orleans Pelicans, în timp ce Phoenix Suns va juca în deplasare, peste două zile, cu Oklahoma City Thunder


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu