vineri, 9 decembrie 2016

Războinicii au cântat aseară jazz

  Golden State Warriors a obținut o victorie facilă în deplasare, 106-99, în partida din Salt Lake City cu Utah Jazz.
  La fel ca în meciul anterior împotriva celor de la Clippers, în primul sfert, Warriors au realizat un run consistent (ceva mai mare de data asta) de 29-1 în fața unei echipe Utah Jazz la care nu au jucat aseară principalii săi trei marcatori (Gordon Hayward, George Hill și Derrick Favors).
  Jocul s-a reluat în a doua repriză de la scorul de 65-46 în favoarea celor din Oakland. În această perioadă, jocul oaspeților a superit în fața cântăreților, care au avut cea mai mare improvizație în primul 5 din întreg sezonul, datorita accidentării a 4 titulari.
  A fost una dintre cele mai ineficiente reprize ale lui Curry și Co. din acest sezon, înregistrând pentru prima dată mai multe pase greșite (9) decât decisive (7).
  Deși Utah a redus până la final deficitul la numai 7 puncte, avansul de 19 puncte de la pauza mare s-a dovedit a fi decisiv pentru Warriors.
  Cel mai bun marcator a fost Stephen Curry care a marcat 14 din cele 26 de puncte în timpul run-ului incredibil din primul sfert.
   Din tabăra celor de la Jazz, australianul Joe Ingles a realizat un career-high cu cele 21 de puncte înscrise, pivotul francez Rudy Gobert a marcat 20 iar Shelvin Mack a realizat și el un season-high 19.

  Golden State vor juca duminică în Memphis al treilea meci din seria de 5 deplasări consecutive, în timp ce Utah Jazz rămân acasă pentru meciul cu Sacramento Kings care are în acest sezon 8 înfrângeri în 12 deplasări. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu