vineri, 16 decembrie 2016

Misiune imposibilă în Oakland

  Golden State Warriors s-a distrat acasă cu New York Knicks, pe care a învins-o cu 103-90.  
  Cea mai bună echipă din ligă s-a întrebuințat foarte puțin în Oracle Arena cu deja obosita Knicks, aflată la al patrulea meci consecutiv în Vest.
  Warriors au prestat un joc colectiv de excepție și au terminat meciul cu 41 de pase decisive cu un procentaj al acurateții de 91 %, cel mai mare din NBA  în acest sezon. A fost al treilea meci al sezonului în care cei din Oakland au reușit minim 40 de pase decisive, record care egalează performanța taurilor din Chicago, din sezonul 1996-1997.
  Fără cel mai bun marcator și point guard-ul lor de bază, Carmelo Anthony și Derrick Rose (ambii accidentați), cei de la New York Knicks au avut aseară cea mai slabă ofensivă în NBA.
  Klay Thompson a marcat 25 de puncte în 32 de minute și a fost cel mai bun marcator al partidei. De la oaspeți, cel mai bun a fost Justin Holiday cu numai 15 puncte reușite.

  Etapa următoare, cei de la Golden State rămân în Oakland pentru meciul cu Portland Trail Blazers, în timp ce New York Knicks vor juca sâmbătă, în Pepsi Center cu Denver Nuggets, ultimul lor meci din seria de 5 consecutive în Vest.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu