vineri, 16 decembrie 2016

Lillard a strălucit amar pentru Blazers

   În meciul în care s-au înscris cele mai multe puncte azi-noapte, Denver Nuggets a învins acasă Portland Trail Blazers cu 132-120.
  Nuggets au început în forță partida și la jumătatea meciului au condus la 18 puncte, 74-56. Diferența de la pauza mare în favoarea gazdelor s-a dovedit la final insurmontabilă, în ciuda efortului ofensiv al celor din Portland, care au recuperat în a doua repriză 6 puncte din deficit.
  Cei din Denver au făcut aseară, în Pepsi Center, un meci ofensiv perfect și au terminat partida cu nu mai puțin de 8 jucători în double-figure, într-un meci în care apărările au fost aproape inexistente.
 De partea cealaltă, Blazers au făcut un meci paradoxal mai slab, față de precedentele două partide, în care au pierdut la limită în Staples Center cu Clippers și au spălat parchetul din Moda Center cu cei de la OKC în partida precedentă.  
  Cu 40 de puncte marcate și 10 pase decisive, Damian Lillard a fost cel mai bun marcator al meciului iar înfrângerea echipei sale i-a lăsat, probabil, un gust mult mai amar decât de obicei.
  De la Nuggets, cel mai bun marcator a fost italianul Danillo Gallinari, cu 27 de puncte marcate în 36 de minute jucate.  

  Peste două zile, Blazers vor juca în Oracle Arena partida cu Golden State Warriors, în timp ce Nuggets rămân în Denver pentru ultimul din seria de 5 meciuri consecutive în Vest ale celor de la New York Knicks


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu