luni, 19 decembrie 2016

Joel Embiid - cel mai bun între muribunzi

 Philadelphia 76ers a învins la limită Brooklyn Nets cu 108-107, în duelul dintre ultimele clasate în Conferința de Est.
 Gazdele din Philadelphia au pus capăt unei serii negre de 8 partide pe teren propriu fără victorie, obținâmd doar a treia victorie în ultimele 13 meciuri jucate în acest sezon.
 Ultimele clasate în Est au avut o evoluție bună în ofensivă, capitol la care a excelat aseară Joel Embiid de la gazde, care cu cele 33 de puncte marcate, a fost omul meciului și a realizat cea mai bună performanță ofensivă a carierei sale.
  În finalul sfertului 4, Embiid a transformat două libere cruciale pentru echipa sa, cu 12,5 secunde rămase de joc iar tripla înscrisă de Jeremy Lin cu 2,5 secunde rămase, a fost insuficientă pentru Nets, care la ultima repunere din lateral a gazdelor nu au mai reușit nimic important.
  De la oaspeți cel mai bun a fost Brook Lopez, care a fost destul de aproape de un triple-double, cu cele 22 de puncte, 8 pase decisive și 9 recuperări reușite aseară.

  Cele două echipe vor juca peste două zile în deplasare, Brooklyn cu locul 2 din conferință, Toronto Raptors iar Philadelphia se va deplasa în sud pentru meciul cu New Orleans Pelicans.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu