duminică, 4 decembrie 2016

După aproape o lună Blazers leagă două victorii

  Portland Trailblazers a încheiat azi-noapte, seria de 4 meciuri consecutive pe teren propriu cu o victorie în fața celor de la Miami Heat, scor 99-92. După aproape o lună, Blazers au legat primele lor doua victorii consecutive, după cea obținută joi, tot pe teren propriu cu Indiana Pacers.
  Spre deosebire de partidele anterioare, aseară în Moda Center, cu o audiență sold-out de 19 393 de spectatori, Lillard și Co. au reușit un meci defensiv evident mult mai bun, primind numai 92 de puncte. Pentru ei a fost doar al treilea meci din sezon în care primesc sub 100 de puncte.
  De la Blazers 5 jucători au terminat partida în double figures avându-l în capătul listei pe Damian Lillard cu 19 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări în 35 de minute pe parchet.
 De la oaspeții din Miami s-a făcut remarcat pe tabelă Hassan Whiteside, care, cu cele 28 de puncte marcate a fost și marcatorul partidei. Goran Dragic a terminat partida cu 18 puncte în timp ce Josh McRoberts a înscris 13.    
 Pe cei din Portland îi așteaptă o serie grea de 5 deplasări care va începe luni în orașul vânturilor când îi vor înfrunta pe taurii din Chicago.

  De partea cealaltă, până la meciul de marțea viitoare de pe teren propriu, pe cei din Miami îi așteaptă două zile de pauză, timp suficient de analiză și pregătire a meciului cu New York Knicks.
Sursa: www.nba.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu