joi, 8 decembrie 2016

Boston Celtics a deschis regalul victoriilor la cel puțin 30 de puncte de azi-noapte

  Boston Celtics a învins în deplasare pe Orlando Magic cu scorul 117-87, marcând prima din seria de 4 partide ale etapei încheiate la o diferență de cel puțin 30 de puncte.
  Scorul final este surprinzător nu atât prin prisma diferenței foarte mari, cât mai ales că a fost realizat împotriva unei echipe, Orlando Magic, aflate în formă după o serie de 3 victorii în deplasare.
  Diferența minimă de la pauza mare în favoarea gazdelor, 50-49, nu anunța cu nimic dezastrul din a doua parte a meciului, când magicienii au fost surclasați cu un parțial categoric, 68-37.
  Celtics au fost peste adveresarii lor de aseară la toate capitolele și au terminat partida cu 52 % la aruncările de două puncte față de numai 37 % al gazdelor.
  Cel mai bun marcator a fost Avery Bradley de la Boston cu 23 de puncte marcate, primul din totalul de 7 jucători de la Boston în double-figures.

  Etapa următoare Celtics va primi vizita ocupantei locului 2 din Conferința de Est, Toronto Rasptors, iar cei din Orlando speră să facă uitată înfrângerea categorică de aseară, la finalul partidei viitoare din deplasare cu Charlotte Hornets



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu